Ultra HD-televisie is een nieuwe televisie-uitzending formaat.

Ultra HD-televisie is een nieuwe televisie-uitzending formaat momenteel ontwikkeld. Ultra HD-TV (de zogenaamde 4K-tv) heeft beelden met vier keer de details van de huidige HD-TV, voor drama deed enveloppen je, echt zoals in de bioscoop films, documentaires met diepgang, en sport-dekking dat is beter dan er te zijn!

Beelden uitgezonden in Ultra HD-resolutie van 3840x2160 pixels hebben een (in vergelijking met 1920x1080 voor full HD, of 720x576 voor standaard definition TV)

Maar Ultra HD is niet alleen over resolutie; het brengt veel verbeteringen aan uw TV te maken kijken nog realistischer, levendiger, meer plezier!

  •  4x resolutie van HDTV
  •  Uitzonderlijke helderheid
  •  Levendigere kleuren
  •  Natuurlijk ogende snellere framerates
  •  Verbeterd contrast range
  •  24-kanaals audio
  •  Dichter comfortabele kijkafstand
ultra-hd-resolutie grafische

Televisie is nog nooit zo goed geweest.

Early Days

Uitzenden Ultra HD zal nieuwe apparatuur voor de omroepen en voor de ontvangst en weergave in uw huis nodig heeft. Hoewel Ultra HD TV's zijn te koop in veel landen, de technologie om efficiënt en betrouwbaar te leveren Ultra HD aan huizen is rustig een paar jaar weg.

ECHTER, satelliet is ideaal voor het uitzenden van Ultra HD-TV, en Astra werkt aan de technologie standaarden voor Ultra HD vast te stellen.

Tien jaar geleden, we leidden de sprong van SD naar HD en Astra vandaag is het grootste HD-omroep in Europa. Zoals TV evolueert, het nastreven van steeds betere kwaliteit, Astra is klaar voor de eerste Ultra HD-kanalen, en het nemen van een leidende rol in het brengen van Ultra HD en de toekomst van de televisie aan Europese huishoudens.

- See more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=nl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=de&tl=nl&u=http://www.onastra.com/16847731/ultra-hd&usg=ALkJrhhauRnBreaDGsO5-9f84YDrNzh97g#sthash.tcaA9U49.dpuf
Comments